Pensiunea Happy Fish Moldova Noua
Cazare si restaurant cu specific pescares. Relaxare si agrement pe Clisura Dunarii
Atractiile zonei
Zona Clisurii Dunarii ofera turistului multe surprize, de la vestigii istorice la monumente arheologice, arhitecturale si ale naturii. Iata cateva dintre locurile pe care le puteti vizita in timpul sejurului dumneavoastra la Happy Fish:
Cele doua cetati de pe malurile Dunarii
Maria Tereza reconstruieste doua vechi cetati medievale. Ele devin poarta de intrare in Imperiul Austro-Ungar, una fiind situata pe malul romanesc al Dunarii, denumita Lacula de localnici, una fiind pe malul sarbesc.
Baba Caia. Stanca ce iese din Dunare
In aproprierea localitatii Coronini se poate observa celebra Stanca din Dunare, unica pe Defileul Dunarii, care a devenit sigla localitatii, fiind iluminata noaptea cu un felinar.
Sfanta Elena. O localitate ceha
Nu foarte departe de Pensiunea Happy Fish, puteti vizita localitatea ceha Sfanta Elena, construita in secolul XIX ca urmare a colonizarii din timpul dominatiei habsburgice.
Ruinele cetatatii Sfantul Ladislau
Ridicata pe dealul Cula din vecinatatea localitatii Coronini, cetatea a fost folosita ca punct de aparare impotriva navalirilor turcesti.
Pestera preistorica
Denumita Gaura Chindiei, pestera este monument arheologic. Pe peretii acesteia s-au gasit motive picturale in culoarea rosie, de la simboluri si semne la pasari si modele florale. Cele mai vechi simboluri au 14.000 de ani.
Alte atractii deosebite
Putin mai departe, la 30 - 60 de minute de Happy Fish puteti vizita Capul lui Decebal sculptat in stanca de Constantin Iosif Dragan si Dunarea la Cazane, poate cel mai spectaculos spectacol natural de pe Defileul Dunarii. De asemenea Golful si Manastirea Mraconia, zona inundata artificial odata cu constructia Portilor de Fier I.