Pensiunea Happy Fish Moldova Noua
Cazare si restaurant cu specific pescaresc. Relaxare si agrement pe Clisura Dunarii
Bun Venit!
Bine ati venit!Echipa noastra va ureaza bun venit pe site, si va doreste o sedere cat mai placuta si informativa. Speram ca informatiile oferite de noi va vor ajuta, si ca in curand vom pune bazele unei colaborari pe termen lung. Va invitam sa rasfoiti paginile site-ului si va asteptam sa ne contactati pentru orice chestiune legata de serviciile noastre. Navigare placuta!
Cazare si evenimente
Clisura Dunarii este una dintre cele mai pitoresti zone a Romaniei. Va invitam sa petreceti o vacanta de neuitat la Dunare, in pensiunea noastra, una dintre cele mai moderne din zona. Va oferim 7 camere double, facilitati moderne si un program de neuitat. Happy Fish organizeaza nunti, botezuri si alte evenimente, cele doua sali ale restaurantului fiind la dispozitia dumneavoastra si a invitatilor. Bucataria cu specific pescaresc va face deliciul oaspetilor si isi va lasa amprenta pe memoria culinara a fiecaruia.
Excursii si agrement
Zona de pe Clisura Dunarii si imprejurimi este de o frumusete deosebita. Numeroasele vestigii si atractii turistice care va vor incanta ochiul si sufletul deopotriva va asteapta sa le explorati in vacanta dumneavoastra din Moldova Noua. Linistea si splendoarea zonei incanta turistii, iar noi suntem pregatiti pentru o plimbare cu salupa pe Dunare, cu caruta prin imprejurimi, un pescuit sau un simplu gratar in spatele pensiunii, toate pentru ca vrem ca dumneavoastra sa simtiti specificul zonei.