Pensiunea Happy Fish Moldova Noua
Cazare si restaurant cu specific pescaresc. Relaxare si agrement pe Clisura Dunarii
Camerele pensiunii
Happy Fish va sta la dispozitie cu 7 camere duble cu baie proprie, dintre care 3 camere sunt cu terasa, oferind oaspetului o panorama de vis a frumoasei zone de pe Clisura Dunarii. Camerele, curate si frumos amenajate sunt dotate cu televizor, pentru cei pe care atmosfera de liniste si bun gust inca i-au convins sa se desprinda de viata cotidiana moderna.

Tarifele Pensiunii Happy Fish sunt accesibile fiecurui buzunar, astfel o camera costa doar 70 RON / noapte.

Restaurant si evenimente
Intr-un ambient prietenos, bucatarii nostri priceputi asteapta sa va serveasca specialitatile culinare pe baza de peste, specificul zonei, invitandu-va in acelasi timp sa aruncati o privire pe fereastra, sa admirati peisajul, sa gustati din caldura oamenilor si sa va bucurati de fiecare clipa alaturi de noi.

In restaurantul Happy Fish, cu o capacitate de 100 de locuri, se organizeaza diverse evenimente, nunti, botezuri, unde personalul nostru va sta la dispozitie pentru ca totul sa fie pe gustul dumneavoastra si evenimentul organizat sa fie unul de neuitat.

Terasa pensiunii
Pe cei care calatoresc pe Defileul Dunarii ii invitam la o cafea la Happy Fish. Situata intre localitatile Moldova Noua si Coronini, pe drumul national, terasa pensiunii este un loc excelent pentru popasul calatorului. Inainte de a reporni la drum, va vom servi cu o cafea si o masa gustoasa specific pescareasca. Terasa este amenajata in stil rustic, generoasa in ornamentele florale, cu vedere la Dunare si personal calificat gata sa va serveasca.

Un popas relaxant si revigorant pentru turistul grabit!